Arrangér ballongkurs i din menighet/organisasjon
Kommunion AS har holdt kurs i ballongbretting og trosformidling til barn.

Kommunion AS har holdt kurs i ballongbretting og kommunikasjon med barn. Vi kommer kanskje tilbake til dette igjen på et senere tidspunkt, men dette er altså nå på pause for å fokusere på litt andre ting.

Konseptet har fokus på å gjøre - kursdeltagerne skal kunne returnere til sin menighet/arbeidsplass og kunne bruke i praksis den han/hun lærte.

 

Kurs

Hver kursdeltager får følgende materiell:

  • Pakke med 100 figurballonger til en verdi av 100,-
  • Pumpe til en verdi av 50,-
  • Boken "Bibelballonger" til en verdi av 249,-

Kurset legger vekt på praktisk øvelse, og inneholder følgende:

  • Grunnleggende fysiske egenskaper ved ballonger.
  • Hvordan blåse opp og brette figurballonger.
  • Øvelse i bretting av grunnleggende figurer:
  • Hund, mus, giraff, kors, mann, sverd, blomst, hatt, fisk, slynge, kamel, bamse, banjo, eple mm.
  • Praktiske tips og trening i hvordan de nye kunnskapene kan brukes i formidling til barn med mange konkrete andakter/bibelfortellinger.
Kurs

Kursholder:

Anders Torvill Bjorvand er forfatter, foredragsholder og daglig leder i Kommunion. Han har bred erfaring i kommunikasjon med barn - bl.a. som søndagsskolelærer.

Kurset passer for alle som jobber med barn enten man er ansatt eller frivillig medarbeider i menighet, søndagsskole, forening, barnekor, skoleverket, barnehage e.l. Det kreves ikke spesielle forkunnskaper, og vi understreker at ballongbretting slett ikke er vanskelig å lære seg.

Vil du arrangere kurs stiller vi altså med materiell og kursholder. Bare ta kontakt for å finne en passende dato. Vårt standardkurs er på seks timer inklusive lunchpause, men vi kan lage spesialtilpasninger. Hvordan dere finansierer kurset er opp til dere, men vi vil kreve 598,- pr kursdeltager inklusive kursmateriell. Samlet faktura sendes dere når kurset er avholdt.
Vi krever minst 10 deltagere eller tilsvarende inndekning for å holde kurs. Innenfor Oslo, Akershus og Østfold tilkommer ikke reiseutgifter.

For mer informasjon, eller bestilling, ta kontakt med Anders Torvill Bjorvand på anders@kommunion.no eller 07316
 

Powered by Cornerstone